Пластівці панірувальні екструдовані
Пластівці панірувальні екструдовані ТМ «КАША МАЛАША» є хрусткими частинками від 0,8 до 5 мм, що мають пористу структуру. Вони виготовляються різних кольорів та відтінків з манної крупи вищого гатунку, крупи кукурудзяної та борошна пшеничного. Для виготовлення пластівців панірувальних використовуються природні барвники. Ми не використовуємо жодних генетично модифікованих продуктів, консервантів, стабілізаторів, підсилювачів смаку.
У процесі приготування завдяки властивостям наших пластівців панірувальних їжа зберігає свою соковитість усередині, а зовні виходить ідеальна хрумка скоринка.
При обсмажуванні пластівці панірувальні не змінюють свого кольору і не підгоряють.
Пластівці панірувальні ТМ «КАША МАЛАША» підходять для механічного та ручного нанесення.
Налипання за один прохід до 20% від загальної маси напівфабрикату
Питома вага 500 г на 1 дм³
Гідратація 1:3
При обсмажуванні продукт, обвалений у пластівцях панірувальних ТМ «КАША МАЛАША», вбирає невелику кількість жиру, завдяки чому готовий продукт придатний як для обсмажування звичайним способом, так і для смаження у фритюрі.
Екструдовані пластівці круп’яні виробляються з різних видів круп (кукурудзи, гречки, манки, пшона, рису, ячменю, пшениці) без додавання солі, цукру та будь - яких добавок. Пластівці круп’яні екструдовані мають забарвлення властиве сировині і розмір від 0,8 до 5 мм. Можуть використовуватися в кондитерському виробництві як посипання для тортів, пирогів, печива, що надає готовому виробу
пікантний смак та приємний елемент декору.
Ви можете купити льєзон нашої власної розробки та виробництва
Льєзон (сухий) ідентичний за кольором для кожного виду пластівців панірувальних. Може використовуватися як рідке покриття, також як наповнювач для напівфабрикатів.
Гідратація - 1:9
Борошно круп’яне екструдоване
Ми виробляємо борошно екструдоване з різної сировини: кукурудзи, гречки, манки, пшона, рису, ячменю, вівса та гороху.
Борошно круп’яне екструдоване використовується в кондитерській, молочній та хлібопекарській промисловості і у виробництві м'ясних напівфабрикатів
Додавання борошна екструдованого в будь-які продукти підвищує їх корисні властивості завдяки високому вмісту вітамінів та мікроелементів. Використання борошна екструдованого покращує зовнішній вигляд та органолептичні властивості продукту. Борошно екструдоване використовується як добавка (як загусник) для поліпшення консистенції.
Фото
8 - 8
<
>
Про нас
ТМ «Каша Малаша»
створена у 2002 році.
Першою нашою продукцією були каші миттєвого приготування із різних видів круп.
Презентації, дослідження та аналіз ринку дозволили нам розширити асортимент продукції. У 2006 році ми розробили нову технологію виробництва кольорових пластівців панірувальних та льєзонів з використанням натуральних барвників на основі термопластичної екструзії. Ця технологія поки що не має аналогів в Україні.
Ми виробляємо пластівці панірувальні екструдовані, пластівці круп’яні екструдовані, а також борошно круп’яне екструдоване як наповнювач для паштетів, фаршу, ковбасних виробів, а також як загущувач для соусів, кетчупів та кондитерських виробів (кремів).
Ми регулярно працюємо над контролем якості нашої продукції та беремо активну участь у виставках в Україні. В результаті наша компанія стала Лауреатом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу якості 2003 року та внесена до Книги "100 найкращих товарів України".
Нашими клієнтами є успішні та відомі в Україні компанії та бренди.
Сподіваємося, що наша продукція зацікавить виробників напівфабрикатів та кондитерських виробів і звичайно порадує кожного покупця!
Зв'яжіться з нами
18000, Україна,
м. Черкаси, проспект Хіміків 7/а
+38 (0472) 64- 45-52
+38 (097) 581-33-56
kasha@bronto.ck.ua